Petticoat Rose pink By Meetje-Pettiskirts Newborn
Petticoat Rose pink By Meetje-Pettiskirts Newborn
0 Reviews | Review toevoegen

                             Petticoat By Meetje-Pettiskirts De petticoats van Meetje-Pettiskirts zijn gemaakt met het hoogste kwaliteit chiffon stof. De petticoat prachtig mooi vol. Doordat de pe...

€ 15,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

                             Petticoat By Meetje-Pettiskirts

De petticoats van Meetje-Pettiskirts zijn gemaakt met het hoogste kwaliteit chiffon stof. De petticoat prachtig mooi vol. Doordat de petticoat gemaakt is van het hoogste kwaliteit chiffon voelt deze zijde zacht en zit heerlijk comfortabel!

De petticoats Luxe van Meetje Pettiskirts zijn de petticoats op hoogste niveau en het meeste stof wat een petticoat kan hebben. Succes verzekerd.

De petticoats by Meetje Pettiskirts zijn van onze eigen originele label. De ontwerpen zijn dan ook speciaal voor ons vervaardigd en gemaakt.  


De Meetje-Pettiskirts petticoats hebben een verstelbare elastieken band en een prachtige satijnlint in de taille. De petticoat is goed voor jarenlang draagplezier!

Maten
Let op dit betreft echt een Newborn maat!!!!!!

Doll           Draagmaat 0-3 maanden


Maattabel                         Lengte            Taille
Doll        50-56                   15 cm        minimaal 26 cm tot max 28 cm 


Bedrag is inclusief BTW

           

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.