Weergave:


Bezig met laden...

Verjaardagkleding in alle kleuren en thema’s


Verjaardag jurken shopt u hier in alle kleuren en maten. Heeft u een Minnie Mouse verjaardag jurk nodig voor een Minnie Mouse thema of een Frozen verjaardag jurk voor een Frozen thema dan hebben wij voor u  ruim assortiment. Onze verjaardag kleding collectie is van hoge kwaliteit en is daadwerkelijk het setje of jurk wat aangegeven staat op de foto!  Een verjaardag jurk is mogelijk met cijfer 1 t/m 8 en zelfs met naam. Het assortiment past zich continu aan naar vraag. Zoals het nieuwe thema Unicorn. De unicorn verjaardag jurken en setjes zijn erg populair. Onze unicorn verjaardag kleding kun je tevens ook met naam laten bedrukken. U kunt het niet bedenken en wij hebben het! Prachtige verjaardag jurken en verjaardag setjes in alle kleuren en soorten van prachtige kwaliteit!
 

Een speciale rubriek voor de 1 jarige


Bent u specifiek op zoek naar verjaardag jurken 1 jaar dan hebben wij ook nog een aparte rubriek voor u. Wel zo makkelijk om alles in 1 oogopslag te bekijken. Onze verjaardag  kleding collectie wordt gemaakt van mooie kwaliteit stoffen en zijn tot in de puntjes goed afgewerkt. Meetje-Pettiskirts heeft dan met grote trots een klanttevredenheid van 98% bij Feedback Company.  
 

Verjaardag kleding passen  in onze showroom?

 

Wilt u de verjaardag jurken eerst zien en passen? Ook dat is mogelijk bij Meetje Pettiskirts. We hebben een showroom in Diemen en u bent daar van harte welkom, wel graag even een belletje of berichtje als u langs wilt komen.
 

Wil jij Advies van ons?


Wil je advies over de maten of wat er allemaal mogelijk is met onze verjaardag kleding dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 
We zijn te bereiken via email, chat, telefoon en facebook. Je kunt altijd rekenen op onze persoonlijke service.  Meetje-Pettiskirts heeft ook een Webshopkeurmerk. Hierdoor is het shoppen van verjaardag kleding niet alleen een feestje maar ook veilig en vertrouwd.