Communiekleding grote collectie!

 

Een eerste communie jurk is vaak een grote uitdaging om een geschikte jurk te vinden. Meetje-Pettiskirts heeft alle communiekleding in 1 overzicht geplaatst om het voor jou makkelijker te maken.  Je kunt in de nieuwe rubriek communiekleding de mooiste jurken vinden voor een betaalbare prijs. De communiejurken zijn er in verschillende modellen en maten. Een communie jurk met sleep of met hoepel zodat de jurk mooi wijdt uitvalt hebben wij in verschillende kleuren op de website staan. De collectie communiekleding wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste modellen. Het is dan ook raadzaam de website in de gaten te houden voor die ene mooie communie jurk waar jij op zoek naar bent... Lees meer aan de onderzijde van deze paginaWeergave:


Bezig met laden...

Bruidsmode kinderen

 

In onze rubriek bruidskleding voor kinderen vindt je nog meer mooie meisjes jurken. Vele jurken voor een feestje of bruiloft. Ben je op zoek naar een echte verjaardag jurk dan hebben wij deze ook in heel veel kleuren en maten. Dus kijk ook eens verder op de website want Meetje Pettiskirts is de plek waar je de grootste collectie feestjurken voor meisjes kunt vinden.

Meetje Pettiskirts is inmiddels voor vele klanten een bekend adres voor meisje feestjurken, bruiloft kinderkleding en communiekleding.  De communie jurken worden gemaakt met de mooiste stoffen en zijn afgewerkt met prachtige bloemen en of parels.  De aankomende periode zal onze collectie communie verder uitbreiden dus Stay Tuned!

Via onze website is het super makkelijk uw bestelling te doen. Wij versturen gratis vanaf 50 euro en je kunt zelfs achteraf betalen zodat je eerste de communie jurk kunt passen en zien voordat je betaalt.

Onze klantenbestand wordt steeds groter. Wij hebben een klanttevredenheid van maar liefst 98%. Meetje-Pettiskirts is daar ontzettend trots op. Heb je een vraag wat de mogelijkheden zijn van onze collectie communiekleding? Neem dan contact met ons op. Geen vraag is teveen.  We zijn te bereiken via email, chat, telefoon en facebook. Je kunt altijd rekenen op onze persoonlijke service. Meetje-Pettiskirts heeft ook een Webshopkeurmerk. Hierdoor is het shoppen van communie jurken niet alleen een feestje maar ook veilig en vertrouwd.   

 

Showroom aanwezig  voor onze collectie communiekleding

Wil je liever bij ons langskomen in de showroom om de jurken te bekijken en te passen dan is dat ook mogelijk.  We hebben een showroom in Diemen en je bent daar van harte welkom, wel graag even een beletje of berichtje als je langs wilt komen.