Een bruidsmeisje jurk of doopjurk koop je bij Meetje Pettiskirts

 

Je hebt een bruidsmeisje jurk nodig voor kinderen en vraagt jezelf af waar je van die mooie baby jurken of feestjurk meisje kunt vinden. Meetje-Pettiskirts heeft werkelijk een prachtige collectie feestkleding voor kinderen in alle kleuren en maten. Een bruidsmeisje jurk hebben we vanaf baby maat tot en met 12 jaar.

Met grote trots bieden wij je onze grote collectie bruidsmeisjesjurken aan. Meetje Pettiskirts heeft een unieke collectie bruidsmeisjes jurken. De meeste doopjurken en feestjurken voor meisjes zijn speciaal omdat wij de enige van Nederland zijn die deze collectie verkopen. We verkopen ook bruidsmeisjes jurken met ons eigen label. De feestjurken worden speciaal voor ons in opdracht zijn gemaakt. Onze bruidsmeisjes collectie hebben luxe afwerkingen en een sjieke uitstraling. 

De bruidsmeisjes jurken voor ook vaak gedragen als communie jurken. We hebben bruidsmeisjes jurken in vele kleuren en modellen. De communie jurken zullen zich ook steeds meer uitbreiden met een nieuwe collectie. U kunt onze collectie bruidsmeisje jurken en communie jurken ook komen bekijken en natuurlijk ook passen. Graag dan wel op afspraak.Galajurken voor Kinderen

 

Feestelijke galajurken voor kinderen hebben we in verschillende kleuren en lengtes.  Een meisje gala jurk of zelfs een baby gala jurk kunt u bij ons bestellen met sleep of met een prachtige grote strik op de achterkant.

Doopjurken

 

Een klassieke doopjurk of een moderne vind je bij Meetje Pettiskirts. We hebben wel meer dan 80 soorten doopjurkjes en baby feestjurken vanaf newborn maat en groter. Je vindt bij ons de mooiste baby jurken Heeft jouw kindje binnenkort een doopplechtigheid en ben je op zoek naar een mooie doopjurk kijk dan bij ons op de website. We verkopen lange doopjurken en korte modellen

 Heb jij een bruidsmeisje jurk of doopjurk in de verkeerde maat of kleur besteld dan kun je de order altijd binnen 14 dagen retourneren. Wij worden een hoge score klant tevredenheid van 98% op Feedback Company. Geen vraag is teveel voor ons. U kunt ons bereiken via de Chat, Facebook, mail of telefoon  Je kunt altijd rekenen op onze uitstekende service, Meetje-Pettiskirts heeft ook een Webshopkeurmerk. Hierdoor is het shoppen van meisjes feestkleding niet alleen een feestje maar ook veilig en vertrouwd.