Top

Retourneren

Ruilen & Retourneren

Na ontvangst van het product heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden. U dient dit binnen 14 dagen bij Meetje-Pettiskirts te melden. Na deze periode vervalt uw retourrecht.

Na aanmelding van uw retour heeft u 14 dagen de tijd uw retour naar ons terug te sturen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen (aankoopbedrag) van de consument, door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’
De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

In het kort:
* Niet goed = Geld Terug

* Bij retour van uw gehele of gedeelte bestelling ontvangt u  het aankoopbedrag hiervan terug op uw rekening.
* Artikel(en) dienen ongedragen/ongeschonden en in originele verpakking retour te komen; je mag natuurlijk altijd passen.

Indien u een artikel wilt ruilen of retourneren willen wij u verzoeken onderstaande formulier in te vullen. Na het invullen van de retourformulier kunt u uw retour versturen naar het volgende adres: 
Meetje-Pettiskirts
Visseringweg 4A
1112AS Diemen 

Bij retournering dient u de factuur bij te voegen. Op deze factuur kunt u aangeven welke artikelen retour gaan en of geruild worden. Dit versnelt tevens ook het retourproces! 

Let wel, u bent als klant zelf verantwoordelijk voor het retourpakket. Mocht het retourpakket zoek raken of schade hebben, dan is Meetje-pettiskirts daar niet verantwoordelijk voor. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de "niet goed-geld terug" regeling. ( dus als de fout ligt bij Meetje-Pettiskirts) 


Let wel, onvoldoende gefrankeerde en/of rembours zendingen worden niet geaccepteerd.

Welke artikelen kunnen niet worden geruild: 

*Panty's waarvan deze uit de verpakking zijn gehaald kunnen niet geretourneerd worden!0
*Balletschoentjes mogen alleen worden geretourneerd als de schoentjes schoon zijn gebleven aan de onderkant.
*Artikelen die op speciaal verzoek gepersonaliseerd zijn (met naam of extra cijfer) .   

Aan:
Meetje-Pettiskirts
Visseringweg 4a
1112 AS Diemen
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten: