Weergave:


Bezig met laden...

Feestjurken Kinderen

 

Feestjurken voor kinderen zijn niet meer weg te denken in de garderobe kast van jouw meisje. Bij meetje-Pettiskirts kun je allerlei soorten feestjurken kinderen voor elk feest vinden. De meisjes jurken voor bruiloft, communie jurken, verjaardag jurken en alle andere feesten zijn er vanaf maat 86 en groter. Voor stoere meisjes en voor echte prinsjes hebben we veel keuze. De kinderfeestjurken zijn bij Meetje-Pettiskirts niet alleen uniek maar ook nog eens betaalbaar. Het aankomende jaar zal onze onder andere onze collectie communie jurken uitbreiden met de nieuwste collecties. Wij zijn het gehele jaar door op zoek naar kinderjurken met een speciale touch of afwerking. Dit jaar zal onze collectie zich verder uitbreiden met een collectie feestjurken kinderen die wij zelf laten maken met eigen label. U zal het aankomende jaar nog veel van gaan zien! 

 

Feestjurken kinderen voor een Bruiloft

 

Ga jij binnenkort trouwen en wilt jouw dochter ook zo een mooie bruidsmeisjes jurk dan moet je zeker op onze website kijken. We hebben lange bruidsmeisjes jurken en ook kortere modellen bijvoorbeeld met sleepje. Onze bruiloft kinderkleding is van prachtige kwaliteit en mooi afgewerkt met steentjes of kant. Meetje-Pettiskirts is bekend met haar unieke collectie kinderjurken voor feestjes. We hebben inmiddels meer dan 33.000 klanten in ons bestand met een tevredenheidspercentage van 98%. Je kunt super gemakkelijk online een kinder feestjurk bestellen, maar langskomen is ook geen probleem. Je kunt altijd langskomen in onze showroom. Wel graag op afspraak zodat wij jou en je prinses de beste service kunnen geven. Het passen en uitzoeken van een prachtige bruidsmeisjes jurk of meisjes feestjurk kost veel tijd en wij willen jullie graag alle tijd hiervoor geven. 

 

Communie jurken 

 

In onze rubriek communiekleding kun je tal van prachtige communie jurken shoppen. Dit jaar zullen wij deze collectie verder uitbreiden met een exclusieve collectie communie jurken. De communie jurken zullen exclusief voor Meetje-Pettiskirts worden gemaakt. Onze collectie collectie bruiloft kinderkleding en communie kleding hebben een beperkte oplage. De meeste communiejurken zijn handgemaakt en zijn afgewerkt met prachtige kanten stof. Houdt onze website in de gaten voor de collectie exclusieve communie jurken. Heb je vragen over de maat of kleur? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.