De grootste keuze en mooiste petticoats vindt je bij Meetje-Pettiskirts


Nog niet zo lang geleden is het idee komen te ontstaan een website te beginnen met de leukste petticoats van Nederland. De grondlegger was onze dochter. Zij was helemaal verliefd op deze super leuke rokken. Niet alleen zij maar haar directe omgeving wilde ook in de spotlights staan met deze super leuke petticoats. Meetje-Pettiskirts was geboren!
 

www.meetje-pettiskirts.nl biedt niet alleen het grootste aanbod petticoats / pettiskirts. Ook verkopen wij complete verjaardagsetjes, pettirompers, pettidresses, balletpakjes, zwemkleding en haarbandjes.

Sinds dit jaar heeft Meetje-Pettiskirts haar eigen lijn luxe petticoats. Wij zijn hier super trots op. De petticoats die wij laten ontwerpen op onze eigen label zijn absoluut de petticoats van hoogste kwaliteit/segment. Onze petticoats worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit chiffonstof en het meeste aantal meter stof. Hierdoor zijn de petticoats van Meetje Pettiskirts prachtig mooi vol en heeft u lange tijd draagplezier.
Bent u nieuwsgierig naar onze luxe petticoats? zie de volgende link http://www.meetje-pettiskirts.nl/Petticoats-luxe
    
 

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe artikelen die een toevoeging geven aan ons huidige collectie.

Wij zijn een officiële dealer van het merk Kirei Sui en Ruffle Butts en we hebben nu ook de collectie van Jamie Rae in ons assortiment opgenomen. Als onze merken leveren exclusieve kinderkleding met als accent de petticoat, ruffles en exclusiviteit.
 

Meetje-Pettiskirts doet het goed en groeit steeds verder uit en waarom?

Meetje Pettiskirts onderscheidt zich ten opzichte van andere webshops door:
*Een grote directe voorraad te hebben
*De laagste prijsgarantie
*Niet goed geld terug afspraak
*Officieel Webshop Keurmerk
*Een uitstekende service.
*Onafhankelijk klanten beoordeling via een extern bedrijf
*Vanaf heden een aanbod van de petticoats van hoogste klasse! 
 

Elke tevreden klant is er 1 en daar zijn we trots op. Wij hebben inmiddels veel meisjes blij gemaakt, en veel klanten bestellen bij ons weer opnieuw. De klantenkring wordt steeds groter omdat de mensen die bij ons iets gekocht hebben altijd zeer tevreden zijn. Ook worden alle voorkomende problemen altijd zeer netjes afgehandeld. Niet alleen de verkoop is belangrijk maar tevreden klanten staan voorop.