Een mooie doopkleding collectie vind je bij Meetje Pettiskirts. We hebben wel meer dan 80 soorten doopjurkjes en baby bruiloft jurkjes vanaf newborn maat en groter. Je vindt bij ons de mooiste baby jurken Heeft jouw kindje binnenkort een doopplechtigheid en ben je op zoek naar een mooie doopjurk kijk dan bij ons op de website. We verkopen lange doopjurken en korte modellen... lees meer aan de overzijde van de pagina.Weergave:


Bezig met laden...

Bestellingen vanaf 50,- sturen we gratis naar je toe, maar je kunt ook een bezoekje brengen in onze showroom op afspraak. Wil je liever online bestellen dan kun je eventueel kiezen voor achteraf betalen als je het eerst nog even wil zien en passen. Heb jij een jurk in de verkeerde maat of kleur besteld dan kun je de order altijd binnen 14 dagen retourneren.

Wij hebben een hoge score klant tevredenheid van 98% op Feedback Company. Geen vraag is teveel voor ons. U kunt ons bereiken via de Chat, Facebook, mail of telefoon. Je kunt altijd rekenen op onze uitstekende service, Meetje-Pettiskirts heeft ook een Webshopkeurmerk. Hierdoor is het shoppen van baby feestkleding niet alleen een feestje maar ook veilig en vertrouwd.
 

Een feestje na de doopplechtigheid


Een feestje wanneer jouw baby is gedoopt hoe leuk is dat? En daar hoort natuurlijk ook een prachtige baby feestjurk bij. Meetje-Pettiskirts biedt niet alleen een grote collectie baby feestkleding , maar ook nog eens een unieke collectie baby jurken. Bij een echt feestje wil je dat jouw prinses het middelpunt is en er ook nog eens prachtig uitziet. Je zoekt dan geen standaard baby jurk maar een echt feestjurk en prachtige kwaliteit en mooie details en afwerkingen.
 

Doop kleding en baby bruiloft jurkjes


We kunnen gerust zeggen dat wij een geweldige collectie baby bruiloft jurkjes hebben. Wij hebben traditionele doopkleding, maar ook moderne doopjurkjes. Er zijn al vele klanten die bij ons zo een prachtige doopjurk of een baby bruiloft jurkje hebben gekocht. Een gedeelte van de collectie baby feestjurken nemen wij tegenwoordig in eigen productie. Ben jij op zoek naar die ene speciale baby jurk kijkt dan eens op onze website.


✓ Gratis bezorging vanaf 50.-
✓ Vele jurken 24 uurs levering
✓ Langskomen in showroom mogelijk
✓ Unieke Collectie & betaalbaar