Petticoat Luxe Baby Pink White By Meetje-Pettiskirts Newborn & Baby
Petticoat Luxe Baby Pink White By Meetje-Pettiskirts Newborn & Baby
0 Reviews | Review toevoegen

                                         Petticoat By Meetje-Pettiskirts De petticoats van Meetje-Pettiskirts zijn gemaakt met het hoogste kwaliteit chiffon stof. De petticoat is prachtig mooi vol...

Standaard levertijd

2 werkdagen

€ 31,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

                                         Petticoat By Meetje-Pettiskirts

De petticoats van Meetje-Pettiskirts zijn gemaakt met het hoogste kwaliteit chiffon stof. De petticoat is prachtig mooi vol. Doordat de petticoat gemaakt is van het hoogste kwaliteit chiffon voelt deze zijde zacht en zit heerlijk comfortabel!

De petticoats Luxe van Meetje Pettiskirts zijn de petticoats op hoogste niveau en het meeste stof wat een petticoat kan hebben. Succes verzekerd.

De petticoats by Meetje Pettiskirts zijn van onze eigen originele label. De ontwerpen zijn dan ook speciaal voor ons vervaardigd en gemaakt.  


De Meetje-Pettiskirts petticoats hebben een verstelbare elastieken band en een prachtige satijnlint in de taille. De petticoat is goed voor jarenlang draagplezier!

Maten
Infant        Draagmaat 3-18 maanden

Maattabel                         Lengte            Taille
Infant     62-80                         22 cm                    minimaal 32 cm tot max 40 cm 


Bedrag is inclusief BTW

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.