Communie jurk de luxe met sleep Handgemaakt Communie jurk de luxe met sleep Handgemaakt
Communie jurk de luxe met sleep Handgemaakt Communie jurk de luxe met sleep Handgemaakt
Communie jurk de luxe met sleep Handgemaakt
1 Review | Review toevoegen
                  Communie jurk de luxe met sleep  De communie jurk wordt in het atelier gemaakt met de hoogste kwaliteit stoffen....
€ 249,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
 •                   Communie jurk de luxe met sleep 
 • De communie jurk wordt in het atelier gemaakt met de hoogste kwaliteit stoffen. De jurk heeft vele lagen tulle en een prachtige  luxe afwerkingen. 
 • De jurk heeft zachte chiffon schouderbandjes. De top heeft een luxe bezetting van kanten stof. De taille heeft een lint met strik in de taille. De achterkant heeft een sleep met kant en strik met staart. 
 • De jurk heeft een hoepel. Het is ook mogelijk deze zonder hoepel te bestellen. Deze wordt dan gevult met extra harde tullen
 • Een prachtige ultra luxe kwaliteit jurk die met de hand voor u wordt gemaakt in het atelier. De jurk is een lang model met achter een sleep.  De jurk heeft een kanten top en de rok heeft als 2e laag en zachte glitter chiffon stof die lichtelijk door de 1e laag te zien is. Een extra subtiele detail.

  Wij zullen na het plaatsen van de order contact met u opnemen. Dit in verband met de eventuele lengte van de jurk ivm lengte meisje. Geheel opgemeten maten zijn ook mogelijk.     

 • Wilt u ook eens een speciale jurk bestellen die echt speciaal voor u wordt gemaakt in een naaiatelier? Deze jurk wordt speciaal voor u in opdracht gemaakt. Het betreft een kleine naaiatelier waar alle jurken tot in de puntjes in hoge klasse worden afgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen en is volledig met de hand gemaakt. Kwaliteit Hoger Segment. 
             
  - Maken op persoonlijke maat wordt geadviseerd, geen extra kosten. Wij helpen u hiermee ook op afstand
  - Wilt u m graag in een andere kleur? Geen probleem. U kunt dit aangeven in uw order. Wij nemen tevens daarna altijd nog even contact met u op.
   

Sorteren op:

Review toevoegen
shirley van putten - 04-02-2023 05:11

meetje heeft ons heel foed geholpen in de showroom uiteindelijk hebben we m samen naar wens laten maken Aanrader!