Doopjurk - Bruidsmeisjes jurk Glitter + kant - grondmodel  Doopjurk - Bruidsmeisjes jurk Glitter + kant - grondmodel  Doopjurk - Bruidsmeisjes jurk Glitter + kant - grondmodel
Doopjurk - Bruidsmeisjes jurk Glitter + kant - grondmodel  Doopjurk - Bruidsmeisjes jurk Glitter + kant - grondmodel  Doopjurk - Bruidsmeisjes jurk Glitter + kant - grondmodel
Doopjurk - Bruidsmeisjes jurk Glitter + kant - grondmodel
0 Review | Review toevoegen
Deze jurk is tot en met de grond. Een prachtige luxe prinsessen jurk voor doop en bruiloft. De jurk is gevoerd hierdoor een prachtige wijde effect.  Jurk op grondlengte met voering, geen...
€ 189,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Deze jurk is tot en met de grond. Een prachtige luxe prinsessen jurk voor doop en bruiloft. De jurk is gevoerd hierdoor een prachtige wijde effect.  Jurk op grondlengte met voering, geen hoepel. speciaal voor de kleintjes. . De jurk wordt voor u per order handgemaakt in het atelier. Aanpassingen zijn mogelijk.
De super de luxe jurk ultra heeft een binnenvoering en 5 lagen tule met glittertulle . De jurk is gemaakt met luxe hoge kwaliteit kant en tule. 


Aan elk detail is gedacht. De jurk kunt u laten maken met lange of korte mouw. 

De jurk is werkelijk een eyecatcher. Heel mooi vol, vele luxe details 

De jurk wordt voor u met de hand gemaakt in het atelier wanneer de order wordt geplaatst.  


Deze luxe jurk is werkelijk een topper waar vele uren handwerk in zit. De jurk wordt namelijk gemaakt in het atelier waar 1 persoon deze jurk van begin tot einde heeft gemaakt. 

De jurk is gemaakt met 10 lagen Dream-chiffon met daaronder een katoenen onderjurk. Hierdoor zal de jurk goed ventileren en heerlijk comfortabel zitten. 

De strik wordt met druk knoopje vastgemaakt. Hierdoor kan de jurk eventueel ook zonder strik gedragen worden.   


Zoekt u een prachtige jurk. Dan is dit een waar plaatje. 
U heeft als optie voor een meerprijs handgemaakte bijpassende schoentjes te bestellen en bijpassende haarband. 

Deze Ultra luxe jurk kan eventueel ook in andere kleuren voor u worden gemaakt. 

Kleur is ivoor. 

De jurk valt op knie hoogte. Een langere lengte is mogelijk met een meerprijs. 

Wij zullen na het plaatsen van de order contact met u opnemen. Dit in verband met de eventuele lengte van de jurk ivm lengte meisje. Geheel opgemeten maten is ook mogelijk. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.