Weergave:


Bezig met laden...

Bruiloft kinderkleding voor de meisjes


Bruidsmeisjesjurken een unieke collectie voor bruidsmeisjes en bloemenmeisjes. Onze bruiloft kinderkleding is werkelijk prachtig en ook betaalbaar. We hebben een prachtige collectie bruidskleding voor kinderen en baby. Een veelzijdige keuze van schitterende jurken voor speciale gelegenheden, bruiloften en communie. Wij zijn ontzettend trots je een collectie bruidsmeisje jurken en communiejurken aan te bieden die je nergens anders zal vinden in Nederland. Bruiloft kinderkleding is altijd een uitdaging om te vinden. Een perfecte feestjurk die anders is dan normaal en die ook nog eens moet passen bij de kleding van de bruid en bruidegom maakt het nog moeilijker. Maar wees gerust, Meetje Pettiskirts is gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen, zoals bruidsmeisjes jurken voor kinderen, communie jurken, doopkleding en verjaardag jurken.
 

We hebben een grote collectie bruiloft kinderkleding. Onze  collectie feestkleding voor kinderen zijn mooi  en hip. De meisjes feestjurken zijn gemaakt van mooie stoffen en hebben een prachtige afwerking met steentjes, kant of parels. De collectie bruiloftkleding voor kinderen wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste collectie. Wij adviseren je dan ook regelmatig op de website te kijken voor de nieuwste modellen bruidsmeisjes jurken Het is dan ook raadzaam de website in de gaten te houden voor die ene mooie communie jurk waar jij op zoek naar bent.
 

Kinderfeestkleding voor Bruiloft en Communie


Onze bruiloft kinderkleding collectie wordt niet alleen gebruikt voor bruiloften maar ook voor een 1e communie. We hebben jurken met hoepel die wijdt uit staan en ook vele meisje feestjurken met sleepje. De feestjurken voor kinderen zijn gemaakte van mooie kwaliteit stoffen en zijn prachtig afgewerkt tot in de puntjes. Vele meisjes feestjurken zijn uniek. Deze zijn alleen te verkrijgen bij Meetje Pettiskirts omdat wij continue op zoek zijn naar collectie die net even anders zijn dan de meeste feestjurken die u ergens anders kunt vinden.
 

Kinderbruidskleding passen in de Showroom?


Je kunt gemakkelijk via onze website bestellen. Wij hebben veel betaalmogelijkheden oa achterafbetalen.  Je past de feestjurk dan eerst thuis en betaald dan de factuur. Wel zo fijn en makkelijk.  Meetje Pettiskirts heeft een hoge klanttevredenheid van 98% en daar zijn wij super trots op. Geen vraag is teveel. Wij helpen u graag verder met elke vraag die u heeft.

Wilt u liever langskomen in de showroom om de bruiloftkinderkleding met eigen ogen te aanschouwen en te passen dan is dat geen enkel probleem. Je bent van harte welkom. Wel graag even een belletje of email wanneer jullie langs willen komen, maar kijk eens eerst op de website en je zult zien dan wij werkelijk een prachtige collectie bruiloft kinderkleding hebben.