Meetje-Pettiskirts staat voor kwaliteit met haar baby verjaardag jurken 

 

Een grote collectie baby verjaardag jurken bieden wij jou aan op onze website. De baby jurken voor een eerste verjaardag zijn werkelijk van mooie kwaliteit. Onze verjaardag kleding collectie wordt gemaakt van mooie kwaliteit stoffen en zijn tot in de puntjes mooi afgewerkt. Meetje-Pettiskirts heeft dan met grote trots een klanttevredenheid van 98% bij Feedback Company.  

We hebben verjaardag kleding baby 1 jaar maar ook een verjaardag collectie vanaf 2 jaar en ouder. In alle kleuren en maten kunt u deze vinden op de website van Meetje-Pettiskirts. 

Er zijn ook klanten die de verjaardag setjes en verjaardag jurken willen zien. Ook dat is mogelijk bij Meetje Pettiskirts. We hebben een showroom in Diemen en u bent daar van harte welkom, wel graag even een belletje of berichtje als u langs wilt komen... Lees meer onderaan deze paginaWeergave:


Bezig met laden...

Een eerste verjaardag jurk

 

Een verjaardag outfit 1 jaar kun je ook bestellen met eigen naam. Hoe leuk is dat? We hebben ook baby tutu rokjes los te koop. Of wellicht vind jij een tutu baby jurk leuk voor een eerste verjaardag. We hebben het allemaal en ze zijn prachtig. 

De collectie baby verjaardag kleding 1 jaar kun je bestellen vanaf maat 62 en groter. De verjaardag jurk maat 80 is de meest bestelde maat bij een 1 jarige. 

 

verjaardag kleding baby 1 jaar met eigen naam 

Laat de naam van jouw meisje op de eerste verjaardag jurk of verjaardag setje drukken.

Wil jij een verandering aan de verjaardag jurk of kleur? Vraag t ons want wellicht is uw wens mogelijk.   

 

Advies over de maten

 

Wil je advies over de maten of wat er allemaal mogelijk is met onze baby verjaardag kleding dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

We zijn te bereiken via email, chat, telefoon en facebook. We helpen u graag dus heb je een vraag over de baby verjaardag jurken neem dan contact met ons op. 

Je kunt altijd rekenen op onze uitstekende service, Meetje-Pettiskirts heeft ook een Webshopkeurmerk. Hierdoor is het shoppen  van verjaardag kleding niet alleen een feestje maar ook veilig en vertrouwd.