Communie jurken 

 

Betaalbare communie jurken die ook nog eens werkelijk prachtig zijn shop je bij Meetje Pettiskirts. We hebben communie jurken met sleep of tal van wijde communie jurken waarmee je de mooiste entree zal maken. Meetje-Pettiskirts koopt de nieuwste modellen bruiloft kinderkleding in. Het aanbod van onze communiekleding en bruidsmeisjes kleding verandert continue. De meeste communie jurken en kinderbruidsjurken zijn uit voorraad leverbaar. Je hebt ze daarom ontzettend snel in huis.  Meetje-Pettiskirts heeft inmiddels wel meer dan 32000 klanten met een tevredenheid van 98%. Wij zijn daar ontzettend trots op. Kijk eens verder op onze website, want we hebben alle communie jurken in 1 overzicht staan... Lees meer aan de onderzijde van deze pagiaWeergave:


Bezig met laden...

Betaalbare communie jurken 

 

Onze communiekleding collectie is ook nog eens betaalbaar. Je hebt al een geweldige communie jurk vanaf 39,95. Wil je voor een luxe communie jurk gaan dan zijn de prijzen rond de 80 euro. Vaak betaal je teveel voor een communie jurk omdat je eigenlijk voor het merk betaald en niet zo zeer om de stoffen waar de jurk mee is gemaakt. Meetje-Pettiskirts kan de prijzen laag houden omdat wij collecties inkopen die nog niet bekend zijn, maar ook kwalitatief tot de puntjes zijn afgewerkt en ook nog nog eens worden gemaakt van de mooiste stoffen. En zeg nou zelf een communie jurk die je niet snel ergens anders tegenkomt is toch juist veel leuker dan communiekleding die je al vele keren hebt gezien?  

 

 

Communie jurk passen in de showroom?

 

Je kunt niet alleen online via de website bestellen, maar je kunt ook bij ons langskomen om alle jurken te bekijken en te passen. Aangezien wij jou de beste service willen geven en het bekijken en passen van een communie jurk toch veel tijd kost maken wij graag altijd eerst even een afspraak met iedereen. Een belletje of email is voldoende. Wil je langskomen bel ons dan op nummer 020-2616070. Tot dan.