Baby kerst jurken shop je bij Meetje Pettiskirts

 
Baby kerstjurkjes met naam of met een kerstjurk baby met leuke kerst print is super populair om jouw kindje te laten dragen met de kerst. Meetje-Pettiskirts heeft een super mooie collectie Baby en peuter kerst jurken. De baby kerstjurkjes kunt u bestellen vanaf maat 50 tot en met maat 86. De 1e kerst met je baby is bijzonder en daar hoor een prachtige kerst jurk bij. We hebben veel verschillende baby kerstjurken en baby kerst setjes  Vanaf je laptop en telefoon vind je in 1 overzicht alle kleuren en maten baby kerstkleding voor jouw prinses.

Vanaf de bank op je gemak shop je bij ons de leukste kerstkleding voor baby's en voor kids. Bestellingen vanaf 50,- sturen we gratis naar je toe, maar je kunt ook een bezoekje brengen in onze showroom op afspraak. Wil je liever online bestellen dan kun je eventueel kiezen voor achteraf betalen als je het eerst nog even wil zien en passen. Wij hebben een hoge score klant tevredenheid van 98% op Feedback Company. Geen vraag is teveel voor ons. U kunt ons bereiken via de Chat, Facebook, mail of telefoon  Je kunt altijd rekenen op onze uitstekende service, Meetje-Pettiskirts heeft ook een Webshopkeurmerk. Hierdoor is het shoppen van baby kerstkleding niet alleen een feestje maar ook veilig en vertrouwd.   

Baby kerst setjes


De baby kerst setjes bieden wij u aan vanaf maat 50 tot en met 86. De baby kerst setjes besteld u als een gehele set. Een petticoat en een romper met tekst of naam. 

Baby kerstjurk met naam 


Laat de naam van jouw meisje op het kerstjurkje drukken. De baby kerstjurkjes met naam hebben we in verschillende kleuren en kunt u aangeven of u met lange mouw of korte mouw wilt ontvangen. Maak er een onvergetelijke eerste Kerst van met jouw baby met deze prachtige kerstjurkjes met naam. 

Happy new year baby jurkjes 


Heb je ook al onze happy new year baby jurkjes gezien? Sluit het jaar af met de mooiste baby outfit. De baby jurkjes happy new year en kerstjurkjes bieden wij u voor een aantrekkelijke prijs. Kijk snel op onze website.